Специјализираните курсеви се наменети за сите оние кои сакаат да се доусовршат во една од следните области :

- Хотелиерство и туризам
- Економија и бизнис
- Право
- Архитектура
- и други по ваше барање


Часовите за овие курсеви можат да се одржуваат и во просториите на самата компанија односно институција чии вработени имаат потреба да следат стандарден или интензивен специјализиран курс.

 

 

 

 

ЈАЗИК
СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ КУРСЕВИ
ИНТЕНЗИТЕТ
ВРЕМЕТРАЕЊЕ
ПЕРИОД НА УПИС
ЦЕНА
МЕСЕЧНА РАТА
Деловен Англиски
стандарден
2x 90 мин
4 месеци
Во текот на целата година
7200 ден
1800 ден
Подготовkа за TOEFEL , IELTC, FCE …
можност за индивидуална настава
По договор со професорите
 
 
7200 ден
 
Деловен француски (потребно е минимум А2 ниво)
стандарден
2x 90 мин
4 месеци
 
7200 ден
1800 ден

 

Корисни линкови за TOEFL: http://www.ets.org/toefl/

                                                      http://www.britishcouncil.org/macedonia
 

*Наведените цени се по слушател без вклучен материјал за работа на час. Доколку се работи за група над 7 слушатели следува попуст!
*За сите подетални информации исконтартирајте нè.
Наши соработници